There are no products matching the selection.

KVALITETSSOLCREME FRA ILSE JACOBSEN 

Når sommeren står for døren eller man skal pakke sin kuffert til en ferie under de varme himmelstrøg, så er solcreme et must at have med sig. Mange undervurderer vigtigheden af at smøre sig med solcreme flere gange om dagen, og mange synes også, det er svært at finde den rigtige solcreme, som ikke fedter for meget eller er ubehagelig at smøre på kroppen. 

Hos Ilse Jacobsen går vi ikke kun op i at se moderigtig og smart ud. Vi går op i kvalitet og sundhed. Vores fodtøj skal være behagelig for fødderne, vores tøj skal føles rart for kroppen, og vores hud skal være sund og harmonisk. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af produkter fra vores solcremeserie. Vi har brug for solen, da den udgør en vigtig kilde til D-vitamin, men samtidig bidrager solens kraftige stråler også til en hurtig aldring af huden. Derfor er det vigtigt, at man altid sikrer sig at have en solcreme ved hånden i sommer-perioden eller når man skal på ferie til de varme lande. Er du i tvivl om, hvilken faktor eller hvilken slags solbeskyttelse, du skal have, så tag et kig her på siden. 

 

NÆRENDE OG NATURLIG SOLCREME 

Her på siden har vi samlet et udvalg af vores solcremeserie fra Ilse Jacobsen. Fælles for alle solcremer, som du finder her på siden er, at de alle er lavet af naturlige materialer, dansk produceret og er naturligvis 100% fri for parabener. Her på siden kan du blandt andet lade dig friste af Ilse Jacobsen Seaweed Sun face cream SPF15, som er en vandfast og hurtigt absorberende og ikke-fedtende solcreme til ansigtet. Denne solcreme er baseret på nærende tangeekstrakt, som er særligt rigt på mineraler og vitaminer og har samtidig nærende og blødgørende egenskaber som er særligt godt for tør og sensitiv hud. Grundet det høje indhold af proteiner får du ydermere en solcreme til ansigtet, som har en anti-aldrende og beskyttende effekt på stresset og moden hud. Denne solcreme fås i både faktor 15 og faktor 30. Vi anbefaler, at du som minimum bruger faktor 15, men er du i tvivl, og skal du til et meget varmt land, så brug dog minimum faktor 30. Hvis du er på udkig efter sollotion eller sololie, kan du også finde det hos os. Alle vores solplejeserier er lavet på de bedste og mest naturlige og nærende materialer, så du er sikret det bedste af det bedste. Kig dig omkring her på siden og lad dig friste af vores store udvalg af solplejeprodukter. Det har aldrig været nemmere at gøre sig klar til en ferie under varme himmelstrøg end med vores eksklusive udvalg af solcreme fra Ilse Jacobsen. 

 

BLIV SOMMERKLAR MED ILSE JACOBSEN 

Mens du handler ind til solcreme, så du kan være 100% beskyttet mod solens stråler, så kan du med fordel kigge nærmere på både vores udvalg af sandaler, kjoler og nederdele her på siden. På den måde kan du nemt blive sommerklar og gå din ferie i møde med modens nyeste trends og tendenser. Her vil du passende kunne finde en lækker sommerkjole enten i lang eller kort udgave. Du finder også mange bud på kvalitetssandaler i vores udvalg. Står du og mangler flere praktiske ting til din ferie, så finder du også et udvalg af accessories, hvor du kan finde håndklæder og klipklappere, som også er et must at have med på en solferie. Du finder også mange andre forkælelses- og afstressende produkter her på siden. Uanset hvilke produkter du falder for, så er du altid sikret et produkt af højeste kvalitet, der er fremstillet af de bedste og sundeste materialer. 

 

GOD SERVICE OG VEJLEDNING 

Hos Ilse Jacobsen ønsker vi altid at være opdateret på de nyeste trends og tendenser, og vi ønsker samtidig også at hjælpe dig så meget så muligt, og gøre det nemt for dig at shoppe både efter beautyprodukter, men også efter tøj og sko. Vores side er overskuelig inddelt efter kategori, så du nemt kan finde lige det, du søger. Hvis du er på udkig efter en gave til hende, du holder af, men ikke kan finde ud, hvad du skal give hende, så fortvivl ikke. Her på siden giver vi dig nemlig også mulighed for at forkæle hende med et gavekort. For eksempel med et gavekort til vores kurbad.

Hos Ilse Jacobsen skal kvalitet følges med god service. Derfor tilbyder vi altid levering lige til din hoveddør inden for 1-3 hverdage, og hvis du bestiller for mere end 499 kr., leverer vi fragtfrit. Har du spørgsmål til vores solcremer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Bestil allerede dine solcremer i dag og nyd godt af den fugtende creme, som ikke fedter på huden og som vigtigst af alt beskytter dig mod solens varme stråler og holder din hud ung og sund. 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.