· Indeholder havtang som primære aktive ingrediens
· Rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler
· Ideel anti-age beskyttelse
· 100% fri for parabener
· Anbefales til alle hudtyper
· Vandfaste og fotostabile filtre

OM ILSE SUN

 

ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien
ILSE by ILSE JACOBSEN.

 

Ilse er inspireret af Hornbæks fantastiske natur, strand og vand. Hun har boet ved vandet i Hornbæk hele sit liv, og er meget bevidst om solens skadelige virkninger og vigtigheden af at beskytte sig mod solskader.

 

Ligesom med den eksisterende spa- og skønhedsserie, ILSE by ILSE JACOBSEN, har Ilse haft en meget seriøs tilgang til udviklingen af ILSE SUN solserien, og har derfor samarbejdet med den mest anerkendte danske producent af solprodukter. Resultatet er en komplet produktserie, der giver den bedst mulige beskyttelse af huden takket være ekstremt effektive ingredienser af højeste kvalitet.

 

Den primære aktive ingrediens i solserien ILSE SUN er tangekstrakt, udvundet af to forskellige typer tang, der vokser langs de skandinaviske kyster og naturligvis også i farvandene omkring Hornbæk. Disse tangtyper er særligt rige på vitaminer og mineraler, og besidder blødgørende og nærende egenskaber, der er særligt gavnlige for tør og sensitiv hud. Med et højt indhold af proteiner og antioxidanter, har disse typer tang en anti-aging og beskyttende effekt på stresset og moden hud.

’DET GRØNNE GULD’ FRA HAVET


Det startede som en fascination af tang, og Ilse Jacobsen er med tiden blevet mere og mere optaget af tangen og af, hvordan man kan anvende det grønne guld fra havet. ”Jeg begyndte at læse om tang, og kunne hurtigt fornemme, at her var en ressource med stort potentiale. Det, at bruge havet og dets ressourcer som inspiration, er en del af min livsstil og tæt forbundet til min grundlæggende DNA,” siger Ilse Jacobsen.

 

Havet er en livgivende ressource med sit eget rige økosystem, hvor tang er en væsentlig bestanddel. Som en hidtil relativt uudnyttet ressource fra de meget rene og kolde nordiske vande har tang historisk set primært været kendt for sine unikke egenskaber inden for ernæring.

 

Vi skal passe på huden hele livet, og beskytte den mod naturens skadelige påvirkning, og hvad er mere nærliggende end at gøre det med hjælp fra naturen selv.

FØRSTE DANSK PRODUCEREDE SOLSERIE BASERET PÅ HAVTANG


”Tang indeholder et væld af næringsstoffer, mineraler og antioxidanter, som er gavnlige og beskyttende for huden, 
og derfor har jeg, som den første i Danmark og blandt de første i verden, valgt at basere en solserie på tang, som den primære aktive ingrediens,” siger Ilse Jacobsen.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.