EN KORT INTRODUKTION TIL ILSE SOLPLEJE

Ilse Jacobsen er inspireret af Hornbæks fantastiske natur, strand og vand. Hun har boet ved vandet i hele sit liv, og er meget bevidst om solens skadelige virkninger og vigtigheden af at beskytte sig mod solskader.

 

ILSE SUN er baseret på tang, og er dit daglige forsvar mod de skadelige virkninger af solen. Rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler, og har specifik blødgørende og nærende egenskaber.

 

Ilse Jacobsens stigende fascination af tang og hvordan man kan anvende det “grønne guld” fra havet var starten på solpleje produkterne. 

Havet er en livgivende ressource med sit eget rige økosystem, hvor tang er en væsentlig bestanddel, om hidtil er en relativt uudnyttet ressource fra de meget rene og kolde nordiske vande. Vi skal passe på huden hele livet, og beskytte den mod naturens skadelige påvirkning, og hvad er mere nærliggende end at gøre det med hjælp fra naturen selv?

 

Tang indeholder et væld af næringsstoffer, mineraler og antioxidanter, som er gavnlige og beskyttende for huden, og derfor har Ilse, som den første i Danmark og blandt de første i verden, valgt at basere en solserie på tang.

 

ILSE SUN produktlinje omfatter solcreme til ansigt, sollotion, sololie og aftersun.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.