OMBYTNING OG RETURNERING

Vi ønsker at du skal være fuldt ud tilfreds med alle dine ordre fra Ilse Jacobsen Hornbæk livsstilsuniverset. Her på siden kan du læse hvordan du nemt kan returnere og ombytte dine ordre. 

 

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på ilsejacobsen.com. Dette betyder, at du som kunde har rettighed til at fortryde dit køb ved at meddele ILSE JACOBSEN HORNBÆK (IJH A/S) dette indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget den bestilte vare. Herefter skal varen sendes retur indenfor 14 dage fra den dato du har meddelt, at du har benyttet din fortrydelsesret. Købesummen krediteres på din konto inden 14 dage efter, at ILSE JACOBSEN HORNBÆK har modtaget varen retur eller har modtaget bevis for at varen er sendt retur. 

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Det vil sige, for at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Ilse Jacobsens kundeservice din beslutning om at fortryde dit køb i en utvetydig erklæring. F.eks. ved at sende en e-mail til: webstore@ilsejacobsen.com

 

For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

 

For mere information om din fortrydelsesret, se vores almene betingelser som du finder her

 

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til: 

IJH A/S (Ilse Jacobsen Webstore) 
Stæremosen 11-13 
3250 Gilleleje 
Danmark 

 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, i fin stand og i original emballage, da du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Varer, der går tabt under transport, vil ikke blive erstattet af os. Det betyder også, at du kan forvente at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under en returlevering til os. 

 

Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget. 

 

VIGTIGT 
Du skal udfylde og vedlægge returskemaet (som du har modtaget sammen med din vare) samt en kopi af din ordrebekræftelse/den originale faktura eller anden dokumentation for dit køb. 

 

TILBAGEBETALING 

Når vi modtager den returnerede vare, tjekker vi den igennem for fejl og eller mangler. Hvis vi vurderer at varen i orden, dvs. du kun har prøvet tøj/sko på indendørs, får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker indenfor 14 dage. 
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. 

 

Hvis en rabatkode eller kampagnekode blev indtastet ved købet, vil din tilbagebetaling blive justeret, så beløbet afspejler dette. 

 

BEMÆRK 

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis: 

  • varen har været brugt eller vasket. Du har dog ret til at prøve tøj, sko etc., for at se, om de(t) passer, men du skal sikre dig, at du ikke har make-up, parfume eller deodorant på, hvilket kan efterlade lugt eller mærker på tøjet. 
  • varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 
  • tøjet ikke er i samme stand og mængde med hangtags, som da du modtog det. 
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. 
  • du ikke har prøvet skoene på et tæppe eller et stykke papir, således at der ikke kommer mærker på sålerne. Vi godkender ikke returnering af sko, der viser tegn på brug. 
  • den leverede vare normalt er plomberet eller forseglet, og vi ser, at varen ikke er plomberet og eller forseglet ved returneringen. 


Som udgangspunkt skal du dog have det fulde beløb tilbage. 

 

BYTTE 

Når du vil bytte en vare købt på ilsejacobsen.com, bedes du lave en ny ordre på det, som du vil bytte til. Sådan her gør du: 

1: Udfyld den returseddel som er vedlagt i din pakke. 
2: Læg retursedlen sammen med det som du vil bytte/returnere i en æske som kan klare transporten. Brug gerne samme pakke som du modtog dine varer i og luk den på ny. Du kan naturligvis benytte en anden indpakning hvis du ønsker. 
3: Noter vores returadresse; IJH A/S, Stæremosen 11-13, 3520 Gilleleje på pakken og aflever den til nærmeste posthus. Husk at gemme kvitteringen indtil vi har registreret din retur. 

4: Lav en ny bestilling på www.ilsejacobsen.com på det som du vil bytte til. 
5: Når vi har modtaget samt behandlet din retur, giver vi dig besked via mail angående dette. Vi laver efterfølgende en tilbagebetaling til dig. 

 

Ønsker du en anden størrelse eller farve?
Så har du mulighed for at bytte ved at returnere varen og notere på retursedlen, hvilken størrelse eller farve du ønsker.

 

Bytte i butik
I vores danske konceptbutikker tilbyder vi, at du kan bytte de varer, som du har købt online. Vi tilbyder også at du kan få et tilgodebevis. 


BEMÆRK 

Der gælder de samme regler for ombytning som ved fortrydelsesret. 

Hvis du giver en gave væk, gælder de 14 dages ombytning/fortrydelsesret fra den dag du har modtaget din pakke og IKKE fra den dag du giver gaven væk.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.