I'm Ilse

 

Ilse Jacobsen, iværksætter, kreativ direktør og designer grundlagde i 1993 ILSE JACOBSEN HORNBÆK med egen skokollektion og har siden udvidet med de ikoniske gummistøvler, regntøj, tøj og accessories.

Ilse Jacobsen er født og opvokset i Hornbæk, som er berømt for den afslappende atmosfære omkring den lille havn og de brede hvide sandstrande. Ilse Jacobsens liv og kreativitet udspringer af den naturlige og rå skønhed i disse omgivelser, hvilket afspejler sig i de forskellige brands som livsstilsvirksomheden favner – moderbrandet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, blomsterbutikkerne BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN og senest det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN samt den prisvindende spa- og skønhedsserie ILSE by ILSE JACOBSEN.

I dag eksporter livstilsvirksomheden til 25 lande og har konceptbutikker i Danmark, Norge, Sverige, Island og England.

 

Privat danner Ilse Jacobsen par med Jesper Bo Jacobsen, som også er administrerende direktør i selskabet, sammen har de datteren Natasha, der er medejer af BLOMSTEN. Ilse Jacobsen er endvidere bestyrelsesmedlem i Vækstfonden siden foråret 2016 samt investor og mentor i DR’s programserie ”Løvens hule”.

 

Læs mere om sidste års investeringer her:

https://www.ilsejacobsen.com/press/lovens-hule-investeringer/

 


 

Foredrag

Ilse Jacobsen er en eftertragtet foredragsholder og holder foredrag i både Danmark, Norge og Sverige om sit livsstils-univers og rejsen til der hvor virksomheden er i dag. 

Hør også om Ilses passion for iværksætteri, hendes dagligdag med gigt, og om hvordan sætningen 'Det er viljen der skaber styrken' er blevet hendes ledetråd.

 

Kontakt gerne Ilses personlige assistent og hør nærmere om muligheden for at booke et foredrag - winnie@ilsejacobsen.com 

 


 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.