Your basket

You have no items in your shopping cart.

 

Jeg hedder Ilse og ejer livsstilfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK.

 

Jeg er så heldig at møde utrolig mange spændende mennesker på min vej, som alle har deres helt egene inspirerende og interessante historie. Disse historier vil jeg gerne dele med dig, og jeg har derfor inviteret flere af disse skønne mennesker til at deltage i mit helt nye live talkshow i KURBADET.

 

Her vil jeg tilbringe en række af mine søndag formiddage på at indvie dig i mit og deres liv, med en personlig og hyggelig snak om stort og småt, hvor vi vi finder ind til 'kvinden bag navnet'. 

 Første ud af i alt 3 søndage var d. 5. februar 2017, hvor jeg havde inviteret Stine Bosse på besøg i mit kurbad. Formiddagen bød på både alvorlige og sjove emner og historier, og gav et godt indblik i Stine Bosse's travle liv som erhvervskvinde.

 

Denne søndag byder jeg velkommen til Lizette Risgaard, super skarp formand for LO.

 

Søndag d. 19. marts: Lizette Risgaard (Formanden for LO) 

Formiddagene starter på KURBADET kl. 09.00 og slutter kl. 12.00.

Vi byder på en lækker brunch med små delikatesser, et glas juice, et glas cava samt kaffe og te. 

 

Pris. 355 kr.

For køb af billet, bedes du henvende dig til KURBADETs reception på tlf.nr.:  7060 6020

 

For hver solgte billet, donerer jeg 20 kr. til Gigtforeningen, som jeg er ambassadør for.

 

Der er kun et begrænset antal pladser til denne intime og hyggelige formiddag, og billetter sælges efter ’først til mølle’ princippet. Som en del af arrangementet får du muligheden for at prøve og købe vores lækre spa- og skønhedsserie ILSE by ILSE JACOBSEN med 20% rabat. Du får disse dage ligeledes 20% rabat på indgang til KURBADETs spaområde, samt 10% på køb i vores butikker i Hornbæk.

 

Hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud på spaindgang, vil jeg anbefale dig at ringe på telefon 7060 6020 eller booke tid på forhånd.

 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.