Your basket

You have no items in your shopping cart.

spa og wellness

 

Med en entré til KURBADETs spa-afdeling får du i 2 timer adgang til:

  • Fri adgang til KURBADETS sauna, dampbad & relax område.
  • Lån af håndklæde, badesandaler & badekåbe.
  • Shampoo, balsam & bodyshampoo.
  • Adgang til solterasse, løbebånd og motionscykel.
  • Vand, te og forfriskninger.

 

PRIS:

Mandag - Fredag: 375,-

Lørdag, Søndag samt helligdage: 395,-

Pga. travlhed er booking af weekend-spa, samt fredage og helligdage nødvendigt.

Bemærk: Varmtvandsbassin træning i det store bassin mandag-torsdag  i tidsrummet 8-11:30, og fredag i tidsrummet 8.00-10.00.

 

Opvarmede bassiner

KURBADET har to opvarmede bassiner – et stort udendørs samt et mindre indendørs - som benyttes til nydelse og træning.
Temperaturen på begge vores bassiner ligger på 34 grader. Varmen i bassinet bevirker, at smerter dæmpes og muskelfunktionen bedres, samtidig med at vandets opdrift og modstand udnyttes i træningen. Bassinerne er udstyret med jacuzzi dyser, som kan tændes hvis man har lyst til en muskel afslappende, masserende spa effekt. Det er særligt fordelagtigt at træne i varmtvandsbassin, hvis man har led- og muskelsmerter, er i en genoptræningsprocess efter skader, er gravid eller blot ønsker at tilbyde sin krop muligheden for at spænde af mens man nyder en svømmetur. Bassinerne kan også benyttes til ren nydelse, hvor varmen indbyder til ro i sindet og velvære i kroppen.

 

Sauna

At gå i sauna er ægte wellness for krop og sjæl. Kroppen varmes igennem og musklerne blødgøres, og er ideelt efter en hård træningssession, eller i kombination med en tur i vores varmtvandsbassiner. Sauna kan bidrage til at løsne op for spændinger og stress, kan give midlertidig lindring af gigt smerter, øger stofskiftet, fremmer helbredelse og frigiver Beta Endorfiner – kroppens egne smertestillere. Saunaen kan også benyttes til ren nydelse, hvor varmen indbyder til ro i sindet og velvære i kroppen.
En tur i dampbad er godt til at lindre led-og muskelsmerter samt spændinger, og er ideelt efter en hård træningssession, eller i kombination med en tur i vores varmtvandsbassiner. Den våde varme i et dampbad vil også bidrage til at forbedre blodcirkulationen. Vejrtrækning i damp kan hjælpe med at lindre sinus problemer, astma, allergi og bronkitis. Dampbadet kan også benyttes til ren nydelse, hvor varmen indbyder til ro i sindet og velvære i kroppen.

 

Relax område

I vores Relax område finder du de unikke opvarmede Relax stole. Stolene kan benyttes til at slappe af i, og samle tankerne efter en hård træningssession, eller bare som ren afslapning. I Relax området er der forfriskninger, som du er velkommen til at forsyne dig med, mens du er i spa- og wellness området.

 

 

 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.