Halkær Ådal

 

 

 

PRESS RELEASE · NOVEMBER 2016


ILSE JACOBSEN INVESTERER I ØKOLOGISK RAW FOOD SLIK

 

 

I årets sæson af Løvens Hule har iværksætter og erhvervskvinde Ilse Jacobsen haft en forkærlighed for investeringer, som rummer værdiladede begreber såsom økologi og naturlighed.

 

I går aftes investerede Ilse Jacobsen i en lille startup virksomhed, B’GUM, som laver håndlavet økologisk frugtslik, helt uden nogen form for tilsætningsstoffer. De små frugtbidder fremstilles efter raw food principper, på en frugtpuré, der er lavet af dansk koldpresset æblemost, udvalgte sommerbær, chiafrø, citron og rå skovhonning.

 

De er sprængfyldte med naturlighed og næring, og så smager de af det, de er – rene råvarer med en hidtil uhørt smagsintensitet. Det økologiske raw frugtslik er et produkt til både børn og voksne, der ønsker et sundt alternativ uden at gå på kompromis med smagen. 

 

’Snacking som trend er stigende, samtidig med at vores fokus på sundhed er større end nogensinde før. På den baggrund rammer B’GUM med deres økologiske håndlavede sunde frugtslik, udviklet og produceret af Gastronaut Per Guldbrandt, perfekt ind i den moderne forbruger’ siger Ilse Jacobsen, der ser et stort potentiale i den tidsaktuelle snack. Det unikke produkt, et marked i vækst og en passioneret iværksætter bag produktet betød at den erfarne designer investerede i B’GUM.

 

‘Vi tilbyder verden naturlighed!’ siger Per Guldbrandt ‘Det skal være nemt at snacke sundt. Vi vil være det naturlige alternativ til en verden fyldt med fødevarer, som er proppet med kemi, og som er produceret uden tanke for miljø og natur og vi glæder os til det nye eventyr som venter nu med hele tre investorer.’ Afslutter Per Guldbrandt med reference til aftenens program, hvor både Birgit Aaby, Tommy Ahlers og altså Ilse Jacobsen investerede i virksomheden.

 

B’GUM forhandles bl.a hos Sv. Michelsen og i BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN.

 

Læs mere på www.naturebitesback.com

 

 


ILSE JACOBSEN HORNBÆK  ·  HOLMENEVEJ 31  ·  3140 ÅLSGÅRDE  ·   DENMARK  ·  MAIL@ILSEJACOBSEN.COM  ·  +45 4970 4176  ·  ILSEJACOBSEN.COM