Halkær Ådal

 

 

PRESSEMEDDELSE · NOVEMBER 2016


ILSE JACOBSEN INVESTERER I KVALITETSMADVARER, VIGTIGE VÆRDIER OG MENNESKER

 

 

I dette års udgave af Løvens Hule har de enkle ideer med et twist også fået plads i Ilse Jacobsens investeringsportefølje - men først og fremmest er det mennesker hun investerer i. Ærlighed og god kemi er essentielt for samarbejdet.

 

Ilse Jacobsen er vild med at lave mad og det er hendes foretrukne måde at slappe af på. Derfor var det heller ikke noget, som lå langt fra Ilse Jacobsens hjerte, da de to kvinder bag Halkær Ådal, Edith Agerbo og Kate Bryrup præsenterede deres forretningskoncept i Løvens Hule om sunde, enkle og velsmagende økologiske frosne middagsrettet leveret til døren.

 

Om investeringen sige Ilse Jacobsen; 'Jeg ser et kæmpe potentiale i virksomheden og i de to kvinder bag konceptet. Min personlige interesse for mad af høj kvalitet har selvfølgelig også spillet ind og værdierne bag brandet, som handler om meningsfuldhed, lokal forankring, håndværk, kvalitet, velsmag og økologi, er alle kerne værdier, som jeg kan identificere mig med.'

 

‘Travlhed behøver ikke betyde at man skal gå på kompromis med sine værdier, derfor har vi udviklet færdiglavede fryseretter og samlet dem i måltidskasser, som leveres til din dør. Det unikke ved dette koncept er, at alt er 100% økologisk, og kommer fra lokale økologiske leverandører der går op i dyrevelfærd og naturlighed. Du får hjemmelavet mad af den bedste kvalitet, hvor næringværdien er høj og etikken tilsvarende. Vi vil være en del af løsningen og ikke øge problemet gennem vores mad. Derfor bruger vi lokale økologiske leverandører og går op i dyrevelfærd og naturlighed.', siger Edith Agerbo.

 

Forretningskonceptet Halkær Ådal leverer kvalitetsmad af lokale økologiske råvarer lige til døren - fra bonde til bord. Hos Halkær Ådal kan man få leveret måltidskasser med økologiske middagsretter af høj kvalitet i både råvarer, smag og kødkvalitet og som er håndværksmæssigt fremstillet uden tilsætningsstoffer. For de to kvinder bag Halkær Ådal er de fælles værdier indenfor mad, sundhed, miljø og medmenneskelighed grundstammen for virksomheden.

 

Om det at få Ilse Jacobsen som investor siger Kate Bryrup; "Halkær Ådal er en professionel virksomhed med meget større kapacitet end vi udnytter. Det, at Ilse Jacobsen går ind med sin erfaring, sit netværk og med sin stab af dygtige mennesker kan løfte Halkær Ådal ud over rampen og via en professionalisering omkring markedsføring kan hjælpe med at udbrede kendskabet til vores mad og måltidskasserne."

 

Ønsker man ikke mad bragt lige til døren via måltidskasserne, Halkærkassen, kan man køve et udvalg af Halkær Ådal's lækre økologiske hjemmelavede middagsretter hos blandt andet Irma, Nemlig.com og Coop.dk produceret med samme omhu og kvalitetsråvarer. 

 

Se mere på halkaeraadal.dk

For mere information kontakt venligst:

 

Kristina Kousgaard PR Manager

kristina.k@ilsejacobsen.com

 

ILSE JACOBSEN HORNBÆK  ·  HOLMENEVEJ 31  ·  3140 ÅLSGÅRDE  ·   DENMARK  ·  MAIL@ILSEJACOBSEN.COM  ·  +45 4970 4176  ·  ILSEJACOBSEN.COM