Løvens Hule - sæson 2

 

 

PRESSEMEDDELELSE · OKTOBER 2016

ILSE JACOBSEN ER INVESTOR I SÆSON 2 AF ’LØVENS HULE’Ilse Jacobsen er igen i denne sæson en af de fem løver i investor panelet i programserien ’Løvens Hule’, som vises til efteråret på DR1.

 

’Løvens Hule’ er baseret på tv-formatet DRAGONS’ DEN, der sendes på BBC i England. Programmet består af et panel af fem investeringsvillige iværksættere som i programmet vurderer, om netop de virksomheder eller de opfindelser de præsenteres for, er værd at investere i. Panelet af investorer består af fem iværksættere, der med dygtighed har opbygget deres virksomheder i Danmark.

 

De fem erhvervsfolk - ’løverne’ - er igen denne sæson Jesper Buch kendt for takeaway-restauranterne Just-Eat, Birgit Aaby, der står bag rengøringsvirksomheden Combi Service, Christian Stadil, der har skabt sport- og modevirksomheden Hummel, Tommy Ahlers, der er jurist og entreprenør og i dag investerer i iværksættere og endelig designer og entrepreneur Ilse Jacobsen som ejer libsstilsvirksomheden ILSE JACOBSEN HORNBÆK.

 

’Jeg er meget passioneret og brænder for det, jeg laver. Jeg tror på, at det er viljen, der skaber styrken. Derfor er det essentielt for mig, at jeg kan mærke, at de iværksættere, jeg står overfor, også er seriøse og passionerede omkring det, de laver. Jeg investerer i mennesker ikke brands,’ siger Ilse Jacobsen om sin medvirken i programmet.

 

Ilse Jacobsen er entrepreneur i ordets sande natur, hun har en skabertrang, som gør at hun hele tiden kaster sig ud i nye projekter, og kæmper for sine ideer med passion og vilje - og sådan har det altid været. Ilse Jacobsen har gennem de sidste 23 år opbygget sin virksomhed omkring netop værdier som mod, autencitet, kreativitet og passion og har skabt et brand der idag omsætter for et trecifret millionbeløb, bliver solgt i 25 lande og ud over hovedbrandet ILSE JACOBSEN HORNBÆK favner en blomsterbutikskæde, som netop er blevet kåret som Gazelle virksomhed, prisvindende spa- og skønhedsprodukter og et luksuriøst spa, beliggende i Hornbæk. Derudover er Ilse Jacobsen en del af Vækstfondens bestyrelse og har et hjerte som banker for iværksætteri.

 


ILSE JACOBSEN HORNBÆK  ·  HOLMENEVEJ 31  ·  3140 ÅLSGÅRDE  ·   DENMARK  ·  MAIL@ILSEJACOBSEN.COM  ·  +45 4970 4176  ·  ILSEJACOBSEN.COM