Rainwear


Ilse Jacobsen er kendt over hele verden for hendes ikoniske regntøj til kvinder, der er inspireret af det nordiske miljø og livet tæt på havet. Vores kollektion består af regnjakker, gummistøvler og meget mere. Alt sammen i det helt unikke design, hvormed Ilse Jacobsen har præget en hel modebranche gennem rigtig mange år.

Vores softshell regnjakke

Rainwear

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Regntøj

Når vejret er, som det er på vores breddegrader, er det rart, at du kan trække i en smuk regnfrakke, som ved første øjekast ligner alt andet end regntøj. I mere end 25 år har Ilse Jacobsen designet smukt regntøj til kvinder, og det har verden efterspurgt. Vi forhandler i dag tøj, regntøj og gummistøvler i mere end 25 lande kloden over, og vi er stolte af, at vores fokus på design, kvalitet og gode materialer har begejstret kvinder i alle verdenshjørner.

 

Regntøj til kvinder - til alle tider

Regnvejr behøver ikke betyde, at du skal gå på kompromis med stil og komfort. Med vores regntøj til kvinder har vi sagt farvel til uformelige nylon-gevandter og goddag til stilren elegance – uden du skal frygte for vejret.

Regntøjets gode materialer og tidløse snit betyder, at du med en jakke fra Ilse Jacobsen kan holde dig tør, pæn og præsentabel i sæson efter sæson. Produkterne fra Ilse Jacobsen er nemlig kompromisløse, når det kommer til kvalitet, så du kan roligt bruge dit regntøj til de fleste gøremål i al slags vejr.

 

Komfort for alle kvindetyper

Der er nok at være træt af, når du begiver dig ud i regnvejret, og snærende, tungt og ikke-åndbart regntøj bør ikke være en del af det. Derfor er vores regntøj skabt med komfort for øje, og du kan nemt både cykle og få pulsen op i tøjet, da der er masser af plads til både bevægelse og begejstring. Kroppen kan også nemt slippe af med fugt – uden fugten kan trænge ind den anden vej.

Vi forhandler et væld af forskellige modeller, farver og størrelser, og vi er sikre på, vi har en model, der passer til dig. Vores korte jakker er gode til den aktive livsstil, hvor der er plads til benenes bevægelser, når sidder på cyklen eller sætter i løb. Er du mere til gå-ture, er det måske en af vores lange frakker, du bør kigge på, for her får dine ben også god beskyttelse mod vind og vejr. En frakke i ¾ længde tilbyder lidt fra begge verdener.

Du kan også få modeller, som er udstyret med en praktisk hætte, der på elegant vis kan holde hår og hoved tørt, ligesom vi har klassiske anorak-modeller, du trækker over hovedet.

 

Design og farver for alle pengene

Farver er et temperamentsspørgsmål, og vi har regntøj til alle typer. Du kan vælge, om dit regntøj skal se så klassisk, stilrent og diskret ud, at du næppe kan se, det er regntøj. Du kan også vælge at se regnen som en anledning til at skeje ud og iføre dig de farver, du normalt ikke klæder dig i. Vi har et væld af farver, der matcher vores populære gummistøvler i naturgummi, og du kan med garanti finde en farve, der matcher din personlighed.

Detaljerne er vigtige, når du ser på helhedsindtrykket af dit regntøj, og der er kælet for selv den mindste detalje i hver eneste af vores modeller, hvad end der er tale om syninger, snit eller knappernes placering. Uanset om der er tale om klassiske modeller, der minder om parka- eller trenchcoats, eller du vælger en soft shell i et mere moderne snit, kan du være sikker på, der er tænkt på alle detaljer, så du kan holde dig tør på stilfuld og komfortabel vis.

 

Materialer, der kan tåle lidt af hvert

Når du investerer i regntøj fra Ilse Jacobsen, investerer du i, at du trygt kan nå tørt frem i mange år fremover. Du kan nemlig stole på, at de materialer og metoder, vi anvender, kan holde til tilværelsen i det danske klima. Alt vores regntøj er lavet med forseglede syninger, ligesom lynlåsene er forstærkede og tætte - uanset hvilken retning, regnen kommer fra.

Tøjet er lavet til at kunne modstå et højt vandsøjletryk, og alle materialerne er testet, så de med garanti kan modstå selv de voldsomste byger. Vi producerer regntøj i forskellige typer eller kombinationer af polyester og PU (polyurethan). Vi har også regntøj i materialer, der er Oeko Tex 100-certificeret, der er din garanti for, at materialet ikke indeholder skadelige stoffer.

Regntøjets lette vægt gør det nemt at medbringe, hvis en sky lurer i horisonten, eller det klarer op, mens du er på farten. Tøjet kan nemt og hurtigt pakkes væk og frem, ligesom materialerne hurtigt tørrer igen, når de er i tørvejr.

 

Du får fri fragt ved køb over 499 kroner

Når du handler hos os, sender vi dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Har du købt varer for mere end 499 kroner, betaler vi fragten. Husk også kaste et blik på vores flotte udvalg af tøj, sko, gummistøvler, accessories og plejeprodukter, nu du er her.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, handelsbetingelser, forsendelse eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.