Gummistøvler


Vores håndlavede gummistøvler i naturgummi er blevet et design ikon i Skandinavien. De er elegante og enormt praktisk i det danske vejr uanset om det er til dagligt eller lange gåture. Den mest populære style er vores klassiske gummistøvler med justerbar snørebånd.

 

Fakta på de klassiske gummistøvler

Gummistøvler

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

GUMMISTØVLER

I Danmark regner det i gennemsnit mere end 150 dage om året. Derfor kræver en god garderobe et par gummistøvler, der kan holde fødderne tørre, når regnen drypper ned fra himlen. De kendte Ilse Jacobsen gummistøvler er derfor blevet enormt populære, fordi de både er praktiske og fås i et elegant, skandinavisk design. 

 

STORT SORTIMENT AF DAME GUMMISTØVLER 

Gummistøvler er ofte nødvendige, når det er regnvejr. Men damegummistøvler fra Ilse Jacobsen fås også i mange forskellige designs, og kan derfor være med til at pifte dit outfit op. Her på siden har vi samlet et hav af forskellige gummistøvler, så du kan vælge dem, der passer bedst til dit outfit og din stil. Ideen bag Ilse Jakobsens gummistøvler er nemlig, at de både skal være praktiske og smarte, så de bridrager til at skabe et moderne look. 

Ilse Jacobsen gummistøvler til kvinder fås i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer dig, kan du altid tjekke vores size guide, som du finder nederst til højre på siden ved alle vores produkter. På den måde kan du sikre, at du får fat i den rigtig størrelse, når du køber et par Ilse Jacobsen gummistøvler på hjemmesiden. 

Gummistøvler til kvinder fra Ilse Jacobsen er alle håndlavede, og designet er skandinavisk og gennemført. Vores sortiment rummer mange forskellige designs, så der er noget for enhver smag, uanset hvilke gummestøvler du leder efter.  

 

GUMMISTØVLER TIL ALLE SLAGS OUTFITS 

Til ethvert outfit tilbyder vi et bredt sortiment af stilfulde gummistøvler, der forener det praktiske med det moderne. Du kan for eksempel vælge en kort gummistøvle i et klassisk design. Disse fås i mange forskellige farver, både de mere dæmpede som sort og grå, men fås også i for eksempel gul eller rød. Den korte støvle kan styles med et par jeans, men du kan også sætte den sammen med en kjole og et par strømpebukser, og dermed få et mere feminint look. Gummestøvlerne fås i størrelser fra 34 til 42, så uanset om du har en lille eller en større fod, har Ilse Jacobsen en gummistøvle, der passer dig. 

Hvis du i stedet ønsker en højere støvle, finder du tilsvarende et stort udvalg, der vil falde i din smag. Her kan du blandt andet bestille en klassisk gummistøvle med dekorative snører foran, der giver modellen et elegant look. Modellerne tilbydes i mange forskellige farver og størrelser. Du kan sætte dem sammen med en smart regnjakke, der findes i mange smarte designs hos Ilse Jacobsen. Du kan også style dem med en cowboy- eller læderjakke, og dermed få et mere råt og casual look. 

Hvis du er interesseret i en mere enkel gummistøvle, tilbyder vi modeller med et mere minimalistisk udtryk. Du kan blandt andet finde inspiration i vores udvalg af  klassiske modeller uden ekstra detaljer. Støvlerne holder dine fødder tørre uden at ligne en traditionel gummistøvle og fås i afdæmpede farver som sort, brun og mørkeblå. Desuden findes de i mange forskellige størrelser, så du altid har mulighed for at bestille et par hjem i din størrelse. Modellerne kan styles til et enkelt hverdagslook, men du kan også pifte dit look op med en farvet jakke, så du får et mere farverigt outfit. 

 

FEMININE GUMMISTØVLER MED HÆL  

Hos Ilse Jacobsen er kunden altid i fokus. Derfor sikrer vi altid, at vores sortiment byder på modeller, der passer til mange stilarter. Vi har derfor sørget for at designe et flot udvalg af gummistøvler med feminine detaljer. Hvis du er på udgik efter en gummistøvle med lidt hæl, har vi derfor et par smarte modeller til dig. Den lille hæl løfter dig op fra vandpytterne, og desuden holder denne type gummistøvle dine fødder varme og tørre. Herved er du både praktisk og smart, når du bevæger dig ud i regnen. Med fine detaljer såsom snører eller fine nubrede detaljer på snuden, kan de mere feminine modeller med hæl let gå til en kjole eller et fint businesslook. Støvler med hæl passer derfor perfekt til et efterårsoutfit.

I vores udvalg af gummistøvler er der derfor mange smarte styles, der vil passe perfekt til forskellige moderne outfits. Uanset om du foretrække et causual look eller er tilhænger af en mere sofistikeret stil, har vi et skarpt udvalg af gummistøvler, der kan tilføjes til dit look. En fin kjole kan derfor nemt nedtones med et par smarte højskaftet gummistøvler eller en støvlet. Herved kan du benytte dine kjoler til forskellige lejligheder uden at føle dig over- eller underdressed. Til et par slidte jeans, en vamset strikbluse og en varm vinterjakke eller regnfrakke, kan du finde et hav af smarte modeller, der vil understrege dit casual look og tilføje prikken over I’et. Find derfor inspiration til efterårsmoden her på siden, og bestil et par smarte gummistøvler der er et must i hver kvindes skosamling. 

Hos ilsejacobsen.com får du hurtig levering, gratis fragt ved køb over 499,-, og nem returnering. Skynd dig ind og bestil et par lækre gummistøvler, så du er klar til regnvejrsdagene.  

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.