Kort

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Korte gummistøvler

Det regner i gennemsnit hver anden dag i Danmark, og det stiller store krav til danskernes fodtøj. Med et par korte gummistøvler fra Ilse Jacobsen behøver du ikke gå på kompromis med stil og elegance, bare fordi du vil tørskoet frem.

De korte gummistøvler fra Ilse Jacobsen er nemlig stilrene, komfortable og 100 procent vandtætte. Derfor har vores støvler med stolthed været efterspurgt i et kvart århundrede, og derfor bliver vi i dag forhandlet i mere end 25 lande.

 

Stort udvalg af korte gummistøvler

Med Ilse Jacobsens store udvalg i gummistøvler er det slut med at lade gråvejret diktere din stil på regnvejrsdage, for du kan få et væld af forskellige farver, former og højde på hæle. Vi har støvler, der er så diskrete, du knapt ser, det er en gummistøvle, og vi har farvestrålende modeller, der stråler af glæde og fest.

Vi har støvler til de fleste look, og vi støvler til de fleste fødder. Det kan være risikabelt at købe fodtøj på internettet, da du i sagens natur ikke for prøvet støvlerne, inden de ryger i kurven. Vi har forsøgt at gøre det en anelse nemmere med vores size guide, hvor centimetermål omsættes til vores præcise skostørrelser. Vi forhandler støvler i størrelse 34-42. Rammer du alligevel ved siden af, er det nemt og bekvemt at ombytte dem.

 

Gummistøvler til enhver lejlighed

Det er naturligvis smag og behag, der bør diktere dit valg af gummistøvler, men der nogle praktiske forhold, der kan give mening at overveje. De lange gummistøvler er gummistøvler med stort G, og de er det oplagte valg, hvis du skal ud i meget vådt og mudret føre. Vores støvler i ¾ længde er den klassiske gummistøvle til kvinder, som kan bruges til alt fra spadsereture i regn og sne til hop i vandpytter med familiens yngste.

De korte gummistøvler er det oplagte valg, når du vil tørskoet rundt uden det look, de klassiske gummistøvler giver. De korte støvler kan sagtens holde til både ture i det fri og hoppen i vandpytter, ligesom du kan bruge dem, når du skal på arbejde eller i byen. De korte støvler kan nemlig sættes sammen med jeans såvel som kjoler.

Vi har korte gummistøvler med høje hæle eller flade såler, med og uden snører, spænder og detaljer. Du kan sågar få gummistøvler, der ligner gummisko. Vores udvalg fås i farver, du kan matche med vores elegante regnfrakker, så du får et farverigt udtryk - mens de mere diskrete i sortimentet sagtens kan parres med tøj fra den klassiske garderobe.

 

Kvalitet i særklasse

Vores gummistøvler er fremstillet af de bedste materialer, og de er alle håndlavet med øje for detaljen. Derfor får du fodtøj, der holder dig varm og tør i årevis, mens støvlerne holder form og farver flot. Hovedbestanddelen i vores støvlegummi er naturgummi, som vi blander med nogle andre komponenter for at give støvlerne styrke og fleksibilitet nok til at få dig tørskoet frem. År efter år. Der er ikke anvendt nogen former for skadelige stoffer eller animalske produkter i vores produktion.

Indersiden er beklædt med en blanding af viskose og bomuld, så komforten altid er høj. Sålerne, der er både slidstærke og komfortable, er lavet af letvægts EVA, der isolerer godt. Så får du ikke kolde fødder, selvom den store viser står på kulde.

Meget apropos - så kan ikke engang kulden få bugt med dit fodtøj, for sålerne kan klare temperaturer ned til -40 grader, mens overdelen nemt tåler -20 grader.

 

Pas godt på dine nye gummistøvler

Selvom vores støvler er af høj kvalitet, der holde i mange år, så er der alligevel nogle forholdsregler, du kan tage, hvis du gerne vil bevare dine støvler flotte i hele levetiden. Naturgummi er et naturmateriale, og derfor er der nogle ting, du bør undgå. Brug klud eller svamp, når du vasker dine støvler, da en stiv børste kan lave ridser i overfladen. Lad være med at tørre dine gummistøvler for hurtigt – eksempelvis i tørretumbler, på radiator eller i tørreskab, da du risikerer, det går så stærkt, at gummiet udtørrer. Dine gummistøvler har heller ikke godt af at stå i direkte sollys, da det også kan have indflydelse på gummiets tilstand.

Giv gerne dine gummistøvler lidt pleje engang imellem. De naturlige olier i gummiet fordamper med tiden, og du kan forlænge levetiden med Oil For Rub. Det er vigtigt, du ikke anvender syntetisk olie, da kemien kan skade dine støvler.

 

Fri fragt ved køb over 499 kroner

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Når du handler hos Ilse Jacobsen, betaler vi fragten, når du handler for mere end 499 kroner. Husk, at vi også har et stort og flot udvalg af regntøj, tøj, sko, plejeprodukter og accessories.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, forsendelse, produkter eller andet, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.