Regnjakker


Regnjakker og anorakker i en helt fantastisk kvalitet så du føler dig tilpas, uanset vejret. Komfort og åndbarhed gør disse regnjakker helt unikke. De ser godt ud og er yderst praktiske samtidigt.

Vores softshell regnjakke

Regnjakker

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

I mere end 20 år har Ilse Jacobsen været synonym med høj kvalitet inden for tøj og sko til brug i al slags vejr. Ilse Jacobsen har formået at få klassisk design, flotte detaljer og praktiske funktioner til at gå op i en højere enhed i hvert evig eneste produkt.

 

Regnjakker af høj kvalitet 

Regnjakker fra Ilse Jacobsen er alle i et tidløst design, som gør, at regnfrakken er en investering, der holder i flere sæsoner. Med det klassiske snit, som komplimenterer mange kropstyper, har du en regnjakke til damer, som vil være din tro følgesvend. 

Kvalitet er altid centrum i hver eneste Ilse Jacobsen regnjakke. Intet er overladt til tilfældighederne, så du kan være sikker på, at du er beskyttet i al slags vejr på grund af de slidstærke materialer, der er anvendt. Men der hvor Ilse Jacobsen virkelig viser, at deres regnjakker er de bedste, er på komforten. Alt regntøjet til kvinder er designet til at blive brugt til alt, hvad dagen bringer. Lige meget om du skal på indkøb, gå tur med hunden eller cykle, så kan du gøre det og have det behageligt i din regnfrakke, fordi den har en god og stabil åndbarhed.

 

Stilfulde og praktiske modeller 

Ilse Jacobsen har regntøj til kvinder i flere forskellige modeller, fordi mennesker ikke er ens. De har forskellige behov og præferencer, så derfor har Ilse Jacobsen designet flere typer af regnfrakker, som sikrer, at der er noget for enhver smag. Derfor kan du både finde  regnfrakker til damer både i korte og lange modeller. De korte modeller er gode til en aktiv livsstil, fordi de er gode både til cykling og på farten. De længere modeller er gode til gåture, hvor det er rart med lidt beskyttelse mod vejr og vind ned om benene. Flere af modellerne har en praktisk hætte, som giver dig ekstra beskyttelse mod det våde element.
Du kan også gå efter en dejlig anorak, der er lige til at tage hen over hovedet, og så er du klar rustet til at møde regn og rusk. Alle anorakker fra Ilse Jacobsen er naturligvis lavet med samme fokus på detaljer og funktioner, som er kendetegnende for produkterne i alle kollektioner.

 

Vælg mellem flere flotte farver

Ilse Jacobsens regnfrakker kommer i flere forskellige farver, så det er bare om at vælge din favorit blandt de smukke modeller.  Du kan med garanti finde en tone, som både passer til din garderobe og din personlighed. Alle farverne følger tidens trend, så du kan matche den smukke regnfrakke til damer med hvad end, moden byder på. I

Ilse Jacobsen er både til de klassiske looks og de festlige outfits. Derfor kan du finde neutrale farver som sort, mørkeblå og beige i udvalget af jakker. Du kan også vælge at sætte kulør på regnvejret med en frisk farve, som lyser op på de grå vejrdage. Du kan finde din nye favorit mellem de flotte røde, gule og grønne nuancer eller en af de andre skønne farver.

Ilse Jacobsen har et særligt øje for detaljer. Derfor er der intet, der skurer for øjet, når du kigger nærmere på delkomponenter i det forskellige regntøj. Her vil du opleve, at farverne passende er holdt i toner og nuancer, som komplimenterer tøjets overordnede udtryk. 

 

Materialer du kan stole på

En regnjakke fra Ilse Jacobsen er en investering på den lange bane, som du ikke kommer til at fortryde. Når vejret udfordrer, vil jakken holde dig tør, fordi det er vigtigt for Ilse Jacobsen, at du får et produkt, som du kan stole på hver gang. De anvendte materialer er holdbare, og Ilse Jacobsen har sørget for at forstærke og tætte lynlåse, så regnjakken er all-round vandafvisende. Regntøjet og softshells er lavet til at modstå et højt vandsøjletryk, så du er sikret i selv kraftige regnskyl. Jakkerne er desuden praktiske at have med rundt, da de ikke fylder eller vejer særligt, så du kan altid have din regnjakke ved hånden og komme tørt videre. 

Ilse Jacobsen går op i holdbare materialer, og vi ønsker at give vores kunder de bedste muligheder og valg. Ilse Jacobsen stiller høje krav til alle de materialer, som vi anvender. Derfor produceres nogle regnjakker også i stoffer, som er Ecotex-100 certificeret. Går du efter denne mærkning, er det din garanti for, at du får en regnjakke, som overholder den internationale, skrappe Ecotex-standard for grænseværdier i materialer.

 

Fri fragt over 499 kr.    

Handler du hos Ilse Jacobsen, så sender vi naturligvis dine køb til dig inden for 1-3 hverdage. Finder du lækkerier for mere end 499 kr., så skal du endda heler ikke betale for fragten. Tag bl.a. et kig på vores flotte, klassiske gummistøvler, der står perfekt til en Ilse Jacobsen regnfrakke.

Hvis du har yderligere spørgsmål til produkterne fra Ilse Jacobsen, forsendelse eller andet, så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.