Espadrillos


ESPADRILLOS FRA ILSE JACOBSEN HORNBÆK ER BÅDE ELEGANTE, KOMFORTABLE OG KLASSISKE. DISSE ESPADRILLOS SKILLER SIG UD FRA MÆNGDEN, MED SINE BLØDE SÅLER.

Espadrillos

There are no products matching the selection.

Espadrillos – favorit blandt kvinder

Sko har til enhver tid været blandt kvindernes foretrukne produkter. Vi nyder sko i alle afskygninger og har svært ved at få nok. Sko er meget mere end praktisk. Det er et stykke mode, der er med til at definere din stil og signalere din personlighed. Ligesom tøj er det derfor ikke ligegyldig, hvilke sko du vælger til dit outfit. Sko siger nemlig meget om dig som person. Derfor har vi ved Ilse Jacobsen et stort udvalg af smarte sko til diverse designs, farver og størrelser. Herved har du mulighed for at gå på udkig i vores store sortiment og finde netop den sko, der giver prikken over I’et til dit outfit. 

Selvom vi kvinder har vidt forskellig stil og personlighed, er der visse modeller, der har skabt interesse blandt mange kvinder. Hertil kan de lette og smarte espadrillos nævnes som en af de foretrukne sommersko blandt kvinder i mange aldre. De smarte sommersko har været fremme i  mange år, men genvandt sin skarpe placering i modebilledet for få år siden, hvor de smarte espadrillos vandt frem i butikkerne i en moderne fortolkning. Særligt introduktionen af læderespadrillos fik stor betydning for skoens nyvundne  status som en fast del af sommermoden. Med et par espadrillos er du derfor garanteret en smart og let sommersko, der kan benyttes i mange år trods skiftende modetendenser og trends. Espadrillos er nemlig en let og elegant sko, der kan benyttes til alle outfits. 

 

Sko til enhver anledning

Espadrillos udgør for mange et alternativ til klip klapper. De er nemlig tilsvarende nemme at tage af og på, men kan være nemmere at benytte til forskellige outfits grundet det lukkede design og stilfulde stof. Espadrillos kan derfor benyttes til en sommerkjole, et par shorts eller slidte jeans. De moderne espadrillos fås nemlig i farver og materialer, der er lette at kombinere med mange forskellige styles og farver. Hos Ilse Jacobsen finder du derfor espadrillos i mange afskygninger. Uanset om du er til den lukkede model eller går efter en mere sommerinspireret model med snører omkring anklen, har vi espadrillos, der passer perfekt til din stil. Er du til det minimalistiske og til tider rå look, har vi lækre espadrillos i neutrale farver, der vil gå godt til dit outfit – uanset om du iklæder dig kjole eller jeans med en smart bluse. Søger du i stedet for mere sommerlige espadrillos, der kan fungere som en sandal med lukket snude, har vi ligeledes et udvalg i flotte farver, der passer ind i de sommerlige nuancer.

 

Forener komfort og mode

Mange sko er pæne at have på, men knap så komfortable at bevæge sig rundt i gennem mange timer. Med espadrillos får du et par sko, der forener komfort med mode. Espadrillos er nemlig komfortable at gå rundt i og sammenlignes ofte med flip floppers grundet designet, der gør espadrillos nemme at glide ned i. Skal det gå hurtigt, kan du nemt træde i dine espadrillos og komme af sted i et par smarte sko – uanset om du er iklædt et casual look eller en sommerlig kjole. Er du på vej på café med veninderne, en shoppingtur med kæresten, eller en tur på stranden – så passer dine espadrillos til lejligheden. Espadrillos har også den fordel at kunne nedtone en fin kjole, så du kan tage til fest i dit elegante  tøj uden at føle dig overdressed. Espadrillos er derfor en vigtig accessorie i de varme perioder, da de kan benyttes til så mange stilarter og lejligheder. Har du ikke et par espadrillos i dit skoskab, bør du derfor tage et kig på vores skarpe sortiment, hvor du finder et moderne og stilfuldt udvalg. Her kan du helt sikker finde et par Ilse Jacobsen espadrillos, der matcher stilen i din garderobe. Herved er du klar til at finde de moderne og lette sko frem, hvis du en dag mangler en let og smart sko til en festlig begivenhed. Espadrillos er derfor en investering, du aldrig kommer til at fortryde. Du får nemlig et par sko, der kan benyttes igennem mange år. Uanset hvad moden dikterer, vil de smarte espadrillos tilføje dine outfits en ekstra og chik detalje. Bliv derfor inspireret i vores udvalg af flotte espadrillos. 

 

Altid hurtig levering

Hos Ilse Jacobsen ved vi alt om, hvor utålmodig man kan blive af at vente på sin bestilling. Derfor gør vi meget ud af at give dig en god service, når du shopper online hos os. Du vil derfor altid modtage din bestilling inden for kort tid, så du undgår den lange ventetid. Bestiller du for mere end 499,- i vores onlineshop,  får du endda gratis levering. Herved har vi forsøgt at gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig at shoppe hos os. Bestil derfor med det samme, så du snart kan tilføje et par ’must-have’ espadrilllos til din skosamling.

 

 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.