Flip-flops


NÅR SOMMERSOLEN VISER SINE STRÅLER ER NOGET AF DET BEDSTE AT HOPPE I ET PAR KLIP-KLAPPER. DE ER BÅDE BEHAGELIGE AT HAVE PÅ, OG ER ÅR EFTER ÅR ET "MUST HAVE" I SOMMERGARDEROBEN OG REJSEKUFFERTEN.

Flip-flops

Klip klapper 

Klip klapper eller flip-flops er noget af det mest populære fodtøj, når sommeren er over os, og folk tager på stranden. De er det perfekte sommerfodtøj, fordi de er lige til at stikke i og lader foden være så fri som muligt. Flip-flops er også gode hjemmesko, da det tager kort tid at tage dem på og af igen. Ilse Jacobsen flip flops er praktiske, men derudover er designet gennemtænkt og dekorativt, og komforten er i top. Her på siden finder du et stort udvalg af Ilse Jacobsen klip klapper.   

 
Flip flop sandaler for enhver smag

Strandture kræver godt fodtøj, og uanset hvilken sommerbeklædning du ønsker til dine fødder, er der helt sikkert noget for enhver smag i sortimentet hos Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen flip flops er nemlig ikke bare klip klapper, men en designfuld accessory til dit sommeroutfit. Hos Ilse Jacobsen er der et stort udvalg af både farver og størrelser, men fælles for alle klipklapperne er, at de er praktiske og både tåler sand og vand. Med et par flip-flops fra Ilse Jacobsen får du et par sandaler i højeste kvalitet. 

De fleste Ilse Jacobsen flip flops fås fra størrelse 36 til 41, så der er både noget til mindre og større fødder. Er du i tvivl om størrelsen, kan du altid klikke ind på vores size guide, som du finder nederst til højre under hvert produkt. 

 

Elegante og behagelig flip flops

Uanset om du ønsker et par klassiske klip klapper eller nogle mere farverige, har Ilse Jacobsen helt sikkert lige det, du leder efter, i vores sortiment. Søger du for eksempel efter et par farverige klip klapper, der matcher din sommerstil på stranden, finder du et stort udvalg af farver, der kan passe ind i din garderobe. De farverige modeller passer også til et casual sommerlook med et par slidte jeans og en minimalistisk T-shirt.

Er du mere tilhænger af flip flops med flere fine detaljer, har vi håndplukket modeller med et fint og feminint touch. Søger du for eksempel efter et par flip flops, der er enkle i designet og gode at gå i, finder du blandt andet smarte modeller i et flettet look. Designet er stilfuldt og fås blandt andet med fine glimmerdetaljer på remmene, som giver et feminint touch. De detaljerige flip flops egner sig godt til en dag på stranden sammen med dit badetøj, men kan også fungere som en fin detalje til en smart og luftig sommerkjole. 

 

Brug flip flops til at fuldende dit look

Flip flops er uundværlige på en strandtur, men det er ikke kun i kombination med din bikini eller badedragt, at klip klapperne kan være med til at fuldende dit look. Du kan for eksempel style et par flip flops fra Ilse Jacobsen med en smart oversize kjole. Her tilføjer klip klapperne et casual element, og på den måde får du et afslappet boheme-inspireret look. 

På en afslappet sommeraften på charterferien eller i sommerhus, er der intet bedre end at hoppe i let sommertøj tilføjet et par smarte flip flops. Et afslappet sommerlook der passer perfekt til et grill-aften på terrassen eller altanen. Alt efter hvilken farve klip klapper du vælger, kan du sammensætte dit outfit på forskellige måder. Tager du et par sorte klip klapper, får du et mere klassisk look. Vælger du derimod et par farverige klip klapper, opnår du et mere friskt look, der passer godt til sommerens farver og trends. På den måde kan du style klip klapperne med dit outfit, så de passer præcis til din stil og dit humør. Klip klappere er derfor en let måde, hvorpå du kan pifte et casual look op eller nedtone et fint look, så du undgår at føle dig overdressed til sommerfesten.

En af de store fordele ved klip klapper er, at det er en af de slags sko, som fylder allermindst. Derfor kan du bruge klip klapperne, hvis du tager til sommerfest i høje hæle, men får brug for at hvile fødderne senere på aftenen. Et par flip flops kan nemt være i din taske, og vælger du eksempelvis en detaljerig model med flet eller glitter, kan den nemt styles sammen med en festlig sommerkjole. På den måde kan du bruge dine flip flops som alternativ, hvis du bliver træt i fødderne efter at have danset flere timer i dine høje stiletter. 

Bestil et par smarte klip klapper til en lun og sommerrig dag. Hos ilsejacobsen.com får du altid gratis fragt ved køb over 499,-. Vi ved hvor frustrerende det kan være at vente længe på sin bestilling. Derfor leverer vi altid hurtigt og gør det nemt for dig at returnere din pakke, hvis du skulle ske at bestille en forkert model eller størrelse. Køb derfor et par smarte og praktiske flip flops - så du får et par sko, der er nemme at stikke fødderne i på en varm sommerdag. 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.