Ankelstøvler

ANKELSTØVLER

Ankelstøvler er chikt og elegant fodtøj, som bør være repræsenteret på enhver kvindes skohylde. Hos Ilse Jacobsen finder du unikke ankelstøvler i samme høje kvalitet, som du kender fra vores andre produkter, hvor komfort og elegance stadig er fokuspunktet. Hos Ilse Jacobsen har vi et stort sortiment af ankelstøvler, så du er garanteret at finde lige præcis den stil, der passer til dig.

 

STILEDE FAVORITTER

Vi har for eksempel flere forskellige nyfortolkninger af den lækre chelsea boot. Hvad end du ønsker den i et mere råt look med lækre detaljer, en varmere vinterstøvleversion med solide såler eller en højhælet, klassisk version, så finder du det her hos os. Hver sæson vil du finde støvler med særlige detaljer eller print, der virkeligt er blikfangende. Statementstøvler, der helt sikkert vil pifte ethvert outfit op. De lækre ankelstøvler i ruskind med kilehæl er også en vinterfavorit blandt mange, da den er enkel og skøn at gå i, men samtidigt stilet. Disse fås også i en vinterversion med pelspaneler omkring anklerne, så du kan holde varmen i de kolde måneder. Disse styles er kun et lille udsnit af Ilse Jacobsens kollektion af lækre ankelstøvler, der bærer præg af grundtanken med at kombinere komfort og stil. 

 

ANKELSTØVLER TIL ALLE LEJLIGHEDER

Et par ankelstøvler kan være det, der sætter prikken over i’et på et lækkert outfit, og hos Ilse Jacobsen har vi både ankelstøvlerne og outfittet til din begivenhed. Hvis du skal til fest, eller blot i byen, vil et par af Ilse Jacobsens ankelstøvler passe fantastisk sammen med en af vores enkle, knælange kjoler eller en nederdel i sæsonens farver. Ankelstøvlerne giver nemlig en dejlig varme til et par ben i nylonstrømper på en kølig aften, og så kan de hurtigt gøre en fin kjole lidt mere rå.

Ankelstøvler er også det helt rigtige fodtøj til businesskvinden på farten. De har en skøn pasform og er designet med komfort for øje, så du kan holde til at have dem på en hel dag. Derudover kan et par høje ankelstøvler i læder med fordel kombineres med et par stilede bukser og en langærmet top, for det helt rigtig professionelle og stilede look. 

Udvalgte ankelstøvler har også et blødt foer indvendig. Det vil du f.eks være glad for til en decembermiddag, hvor mørket falder på, og temperaturen rammer frysepunktet, før du igen skal bevæge dig udendørs. I det tilfælde er et par af de varme ankelstøvler fra vores kollektion lige det rigtige. Støvlerne med foer er designet med henblik på efterår- og vintersæsonen, så du kan holder fødderne lune. Hvis du eksempelvis sætter et par elegante ankelstøvler sammen med en lækker frakke, slipper du for at skulle gå på kompromis med dit udseende i de kolde vintermåneder. 

Alle dine personligheder er repræsenteret i Ilse Jacobsens kollektion af ankelstøvler, hvor du både kan shoppe til din feminine, rå, professionelle, og afslappede side.


DEN RIGTIGE STØRRELSE

Ilse Jacobsens ankelstøvler kan passes af de fleste kvinder, men vi ved alle hvor svært det kan være at udvælge lige præcis den rigtige størrelse, når man køber fodtøj over nettet. Derfor har vi en størrelsesguide, der viser målene på støvlerne, og også indeholder en guide til, hvordan du måler din egen fod mest præcist. Det er ligeledes også angivet i beskrivelsen på ankelstøvlerne, hvis de er små eller store i størrelsen, og du er på den måde sikret at få bestilt den helt rigtige størrelse.

 

FUNKTIONELT DESIGN

En af mærkesagerne hos Ilse Jacobsen er komfort og lækre materialer, og dette lever kollektionen af ankelstøvler bestemt op til. Støvlerne er hovedsageligt fremstillet i læder eller ruskind, og hos alle er der blevet kælet for udtrykket. Hvad end det er tweed-lignende elastik eller teksturerede materialer, har alle støvlerne nogle unikke detaljer. Materialerne er ikke udelukkende valgt med udseendet i tankerne, men tjener i de fleste tilfælde også et formål. Eksempelvis har flere af ankelstøvlerne et elastikskaft, så de sidder behageligt, har en skøn pasform samtidigt med at det også ser elegant ud. 

 

BEKYMRINGSFRI HANDEL

De to ting der oftest holder folk fra at købe fodtøj over nettet, er den dyre fragt, der oftest følger med tunge pakker og derefter risikoen for, at skoene eller støvlerne ikke passer. Intet af dette behøver du at bekymre dig om, når du køber ankelstøvler hos Ilse Jacobsen, da vi har gratis fragt på alle køb over 499 kr. – uanset vægt. Vi ved også hvor meget skostørrelser og pasform kan variere fra støvle til støvle, og har derfor gjort det fantastisk nemt for dig at returnere eller bytte din pakke, såfremt størrelsen ikke passer. Du kan både sende pakken tilbage til vores lager, men også bytte den i en af vores fysiske butikker. Sidst med ikke mindst, bestræber vi os også på en hurtig levering, så du kan få dine ankelstøvler i hænderne få dage efter bestilling. Hos Ilse Jacobsen er det vigtigt med glade kunder, og skulle du have nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon.
 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.