Tøj


ILSE JACOBSEN HORNBÆK ER ET DANSK MODEBRAND, SOM ER KENDT FOR SINE ELEGANTE OG KLASSISKE DESIGNS TIL KVINDER. HER PÅ SIDEN KAN DU FINDE KOLLEKTIONER AF KJOLER, JAKKER, BUKSER MM. GOD FORNØJELSE.

Tøj

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

TØJ TIL KVINDER

Coco Chanel sagde ’hver dag er et modeshow, og verden er din catwalk’. Med tøj og stil kan du udtrykke hele din personlighed uden at sige et ord, så fremhæv dine bedste sider og vis, at du er både modebevidst, selvsikker og afslappet. Hos Ilse Jacobsen har vi et stort udvalg af tøj til kvinder, som opfylder ethvert behov. Hos os finder du kvalitetsrigt dametøj til alle årstider og begivenheder. Mindsettet hos os er, at mode skal være elegant, praktisk og skønt at have på, så derfor er vores dametøj fremstillet i materialer, der falder smukt om kroppen. 


TOPPE OG TRØJER TIL ÅRSTIDEN 

Når det kommer til dametøj ved vi, hvor vigtigt det er med en overdel i den helt rigtige farve og med den helt rigtige udskæring. Derfor har Ilse Jacobsen forskellige kollektioner af overdele i skønne prints og med et godt snit. Vi har både langærmede, kortærmede og ærmeløse toppe, så du kan føle dig godt tilpas i et fedt outfit, uanset temperaturen. 

Vi er vilde med mønstre, når det kommer til tøj til kvinder, men et par spraglede bukser kommer ofte bedst til sin ret med en neutral top. Derfor har vi selvfølgeligt også en masse basic-toppe at vælge imellem. 

Når vinteren banker på døren er det essentielt med strik og lange ærmer, men man kan hurtigt blive væk i tykke trøjer og halstørklæder, og vi har derfor et stort udvalg af cardigans, sweaters og striktrøjer, der alle er designet med både komfort og stil for øje. 


KOMFORT OG ELEGANCE

Tøj til kvinder skal først og fremmest være behageligt. Vi har alle det ene par bukser i skabet, som bare sidder helt fantastisk, men som vi aldrig vil kunne have på i byen eller til middag, fordi vi ikke synes, de er smarte nok. Hos Ilse Jacobsen er målsætningen at gøre elegant tøj skønt at have på, og dette er ikke glemt i vores kollektion af bukser. Vi har jeans i et lækkert stretchmateriale, så du aldrig behøver at genoverveje desserten igen. Ligeledes har vi lidt løsere bukser, der kan give dit outfit et unikt touch, uden at du skal lide under det. Sidst men ikke mindst er vores leggings en perfekt erstatning for stramme bukser under f.eks. en tunika.

 

DAMETØJ TIL ALLE BEGIVENHEDER

Her hos Ilse Jacobsen sørger vi for at klæde dig på til alle de situationer, som du måtte befinde dig i. Vi har både lange og korte kjoler og nederdele til din festaften, lige meget om det er en afslappet havefest hos naboen, julefrokost på jobbet eller en gallafest. 

Hvis du er typen, der foretrækker en stilet jumpsuit frem for kjolen, er vi også dækket godt ind med buksedragter i skønne prints, at de bliver uimodståelige. Vi har naturligvis også sørget for lækkert tøj til de dage, der står i afslapningens tegn. Vores homewear som består af bløde bukser, t-shirts og trøjer, er perfekte til den hyggelige hjemmedag.

 

I SNE OG SOL

Hvad end du skal ud sne-, regn- eller solskinsvejr, har vi tænkt på dig i vores udvalg af tøj til kvinder. Når det er koldt og regner, er det ikke blot vigtigt at have varmt tøj, men også en praktisk jakke som f.eks vores softshell jakker. Hos Ilse Jacobsen har vi absolut ikke noget imod at frakken er stilet samtidig, og dette udstråler vores kollektion selvfølgelig også. Når solen skinner eller hvis du er stukket af til sydens sol, så kan du med fordele udforske vores udvalg af lette kjoler, der er lavet i et blødt, krølfrit materiale der også tørrer hurtigt, hvis du har brug for en hurtig vask af kjolen. 

 

HOLD DIG OPDATERET

Vi opdaterer hele tiden vores sortiment af tøj til kvinder, og det kan være svært at følge med i alle de nyeste trends – så vi har gjort det nemt for dig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden, og få opdateringer på din mail, når der sker noget nyt her hos Ilse Jacobsen.

 

KØB DAMETØJET ONLINE

Vi elsker når du besøger vores butikker eller en af vores forhandler, men vi forstår også at det er rart at shoppe hjemme fra din sofa - eller hvor i verden du er. Så derfor har vi her hos Ilse Jacobsen også gjort det muligt for dig at shoppe online. Det er hele den aktuelle kollektion, som du finder her på sitet, og med vores sizeguide er du næsten sikker på at få bestilt den helt rigtige størrelse. 

 

SHOPPING MED GOD SAMVITTIGHED

Skulle det dog alligevel gå galt med størrelsen på tøjet, tilbyder vi en nem returnering og en hurtig levering, så du snarest muligt kan få fingrene i den rigtige størrelse. Det er også muligt at bytte varerne i en af vores fysiske butikker. Vi tilbyder endvidere gratis fragt ved alle køb over 499 kr., så du kan med god samvittighed lægge lidt flere ting i kurven. Du kan eventuelt finde inspiration i vores udvalg af accessoires eller snuppe et par tiltrængte højhælede med fra vores kollektion af sko. 

 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.