Frakker & Jakker


VORES JAKKEKOLLEKTION SIGNALERER EKSKLUSIVITET , SAMTIDIG MED AT VÆRE HELT AFSLAPPET. DET GØR AT JAKKERNE KAN BRUGES TIL DE FLESTE LEJLIGHEDER.

Frakker & Jakker

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Jakker – til dig der gerne vil være smart og praktisk

Vinterperioden banker på døren og vi er på vej til at træde ind i en kold og trist periode med regn, slud og sne. Derfor er det på tide at finde den smarte regnjakke og tykke vinterfrakke frem. Én ting er nemlig sikkert – vejret er aldrig til at regne med! Derfor bør du altid være forberedt på at begive dig ud i al slags vejr. Til en våd regnvejrsdag får du derfor brug for en smart og praktisk regnjakke, der holder dig tør til og fra aktiviteterne. Kigger du derimod på temperaturen, der skriger af minusgrader, er det nok på tide at få den varme vinterfrakke frem, der holder kroppen varm selv i den koldeste vind.

Er jakkerne ved at være gamle, slidte eller umoderne, står du måske og mangler en ny smart damejakke eller frakke, der kan opgradere din efterårs- og vintergarderobe. I så fald bør du tage et nærmere kig på vores brede udvalg af smarte Ilse Jacobsen damejakker, frakker og softshell jakker. Her er du garanteret at finde en jakke, der opfylder dit behov og følger modens trends og tendenser. Du er herved sikret at være praktisk og smart klædt på, når du iklæder dig en moderne jakke fra vores skarpe sortiment. 

Hos Ilse Jacobsen prioriterer vi at sikre kunden designfulde produkter, der er produceret af gode og slidstærke materialer i et komfortabelt design. Jakkens vigtigste funktion er nemlig at holde dig varm og tør, så du undgår at blive syg. Derfor er det for os vigtigt at jakkerne aldrig prioriterer design over komfort og kvalitet. Hos Ilse Jacobsen har vi derfor formået at tilbyde dame jakker, frakker og sofshells til kvinder i gennem mange år og sæsoner, der altid har båret tydelig præg af god kvalitet og trendy designs. Dermed behøver du ikke at vælge mellem en moderne jakke eller praktisk frakke, når du bestiller hos os! 

 

Perfekt til en våd efterårsdag

På en våd efterårsdag, hvor regnen siler ned fra himlen, har vi alle lyst til at krybe under dynen. Regnen virker urimelig kold at begive sig ud i. Med en smart regnjakke fra Ilse Jacobsen, kan du blive klædt praktisk, smart og komfortabelt på til en kommende regnvejrsdag. Vi har nemlig sørget for at designe en skarp kollektion af regnjakker, der sørger for at få dig tør til og fra arbejde. Her finder du moderne og praktiske regnjakker i ¾ længde og lang længde. Med et stort og farverigt udvalg produceret i åndbart softshell materiale, finder du en praktisk regnjakke i en farve, der passer ind i din garderobe. Flere af vores regnjakker er designet med en Teflon Nanotech overflade, der gør jakken ekstra vandafvisende. Kommer du af sted i en regnfuld storm, er du derfor klædt perfekt på med en af vores regnjakker med Nanotech. Nanotech sørger nemlig for at holde dig tør, selv i det værste regnvejr, du kan forestille dig. Og så er de endda designet i et smart, minimalistisk design, der passer godt ind i efterårsmoden.


Varme på en kold dag

I den kolde efterårsperiode kan det være svært at finde den rette påklædning, når man begiver sig ud. Den svingende temperatur kan ofte gøre det besværligt at vide, om man er kommet af sted i for koldt eller varmt tøj. Har du dette problem, er softshell jakker eller quiltede frakker til damer et godt valg. Soft shells giver nemlig en god varme og kan holde dig tør på korte ture i regnen. Er du en person, der nyder at være aktiv udendørs, er en softshell jakke til damer et godt valg, da softshell er åndbart. Er du derimod på udkig efter en smart jakke, der bevarer en god temperatur på en kold efterårsdag, har vi flotte quiltede jakker i mange farver og forskellige designs. Her finder du med sikkerhed en model, der er smart og praktisk til efteråret. 

Vintervejret lurer om hjørnet og truer med at komme forbi vores hjem. Når temperaturen skriver minusgrader, er det svært at finde motivationen til at komme ud af sengen og drage af sted til arbejdet. Dette scenarie kender vi godt til ved Ilse Jacobsen. Derfor har vi sørget for at tilføje varme damejakker og frakker til vores flotte sortiment, så du kan blive klar til at gå vinteren i møde. Med en smart vinterjakke eller frakke fra Ilse Jacobsen er du altid klar til at tage af sted, selv når kulden er bidende kold. 

Bliv inspireret

Find inspiration til efteråret i vores flotte udvalg og bestil den jakke, frakke eller softshell jakke, der opfylder dit behov. Hos Ilse Jacobsen sørger vi for at levere din ordre hurtigt, så du undgår en lang ventetid. Bestiller du for mere end 499,- tilbyder vi endda gratis levering, så du kun bare kan læne dig tilbage og vente på din pakke.

 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.