Lange kjoler

 • LONG DRESS

  LONG DRESS

  Special Price DKK 650.00

  Regular Price: DKK 1,300.00

 • LONG DRESS

  LONG DRESS

  Special Price DKK 650.00

  Regular Price: DKK 1,300.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 300.00

  Regular Price: DKK 1,000.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 500.00

  Regular Price: DKK 1,000.00

 • LONG DRESS

  LONG DRESS

  DKK 1,250.00
 • LONG DRESS

  LONG DRESS

  DKK 1,250.00
 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 600.00

  Regular Price: DKK 1,200.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 800.00

  Regular Price: DKK 1,600.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 1,500.00

  Regular Price: DKK 3,000.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 800.00

  Regular Price: DKK 1,600.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 1,500.00

  Regular Price: DKK 3,000.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 1,500.00

  Regular Price: DKK 3,000.00

 • DRESS

  DRESS

  Special Price DKK 600.00

  Regular Price: DKK 1,200.00

 • LONG DRESS

  LONG DRESS

  DKK 1,250.00

LANGE KJOLER

I løbet af de seneste år er lange kjoler begyndt at træde mere og mere frem på modescenen. Alle er vilde med den lange kjole – og det er ikke helt uden grund. Det er nemlig en af de mest alsidige kjoler du finder på markedet, da de både kan bæres på en afslappet sommerdag og til en fest i vinterkulden. Hos Ilse Jacobsen har vi et udvalg af lange kjoler i så mange former, farver og længder, at du er garanteret at finde en kjole lige efter din smag, hvad end du foretrækker den rå, bløde, klassiske eller en i en mere moderne stil. 

 

I ALLE STØRRELSER

Det er de færreste af os, der passer perfekt ind i den klassiske small-medium-large-skala, og det kan derfor være frustrerende og svært at købe blandt andet lange kjoler på nettet. Ilse Jacobsen har lavet lange kjoler, der spænder bredt over størrelsesskalaen, så du trygt kan købe en lækker kjole til næste fest, uden at skulle gå på kompromis med pasform. Du kan lige så godt vinke farvel til begrænsede valgmuligheder, for hos Ilse Jacobsen kan du shoppe løs af alle de lange kjoler, hvad end du er en størrelse x-small, xx-large eller et sted midt imellem. Hvis du er sent ude med festtøjet og er nervøs for, om kjolen nu ikke passer lige præcis længden på dine ben, eller om den skærer et helt forkert sted, er der heldigvis også hjælp at hente med Ilse Jacobsens størrelsesguide. Her får du målene, der svarer til de forskellige størrelser, så du er helt sikker på at få den helt rigtige. Du finder størrelsesguide ved alle vores kjoler.


LANGE KJOLER TIL ALLE

I Ilse Jacobsens kollektion finder du lange kjoler til alle begivenheder og kropstyper, hvad end du kan lide dem tætsiddende, løse, gulvlange eller ærmeløse. ’Lange kjoler’ er en bred kategori, og er du i tvivl om du f.eks. overhovedet kan bære en gulvlang kjole, tilbyder Ilse Jacobsen heldigvis et hav af kjoler med forskellige længder, så du kan finde den, der klæder dig allerbedst. Vi har både de helt lange kjoler, men også korte kjoler, der skærer lige over knæet og de helt korte kjoler.


Der er intet i vejen for at trække i en lang kjole i alle temperaturer, men her er det altså vigtigt at ærmelængden er den rigtige. Blandt vores lange kjoler finder du både lange ærmer til de kølige vinteraftner, men også trekvartærmer og stropper til de varmere dage.

 

Sidst, men absolut ikke mindst, har Ilse Jacobsen også en stor variation af figur og pasform i de lange kjoler. Der er både tætsiddende kjoler, kjoler med talje og den klassiske slip-dress, der er løs og enkel, så du kan få en lang kjole, der sidder helt perfekt. 


SKØNNE MØNSTRE

De fleste af Ilse Jacobsens lange kjoler har det tilfælles, at de alle kan fås med flere forskellige, lækre print. Kjolerne har nogle skønne mønstre og detaljer i jordnære farver, som drager paralleller til naturen og verden omkring os. Mellem alle de lækre print må vi endelig ikke glemme de klassiske kjoler i enten hvid, sort eller nude til de dage, hvor du ønsker et enkelt og elegant udtryk. 


TIL ENHVER LEJLIGHED

Med lange kjoler er der næsten ikke grænser for, hvad du kan sætte dem sammen med. Du kan give den samme kjole flere forskellige udtryk alt efter hvilke accessoires du vælger.
Vores slip dress er den perfekte sommerkjole, og kan altså med stor fordel parres med et par lette Ilse Jacobsen sneakers om dagen, for at gøre outfittet mere afslappet. Hvis du så tager en kort jakke eller lækker cardigan omkring skuldrene og skifter dine sneakers ud med et par højhælede sko eller støvler, er du helt klar til aftenens fest. 


En lang kjole med lange ærmer er en fantastisk kjole til en julefrokost eller en kold efterårsfest. Længden på skørtet gør dem nemlig gode varme, samtidig med at den kan få dine ben til at syne længere. Printet på de helt lange kjoler gør dit look levende, og det bliver altså ikke nødvendigt for dig at skulle investere i en masse accessoires for at få et blikfangende udseende. Dertil er kjolerne også ideelle til dig, der ikke vil nyde noget af at gå rundt i høje hæle en hel aften for så at skulle halte den efterfølgende dag. Med en gulvlang kjole kan du nemlig have noget så behageligt på som et par Ilse Jacobsen klip klapper eller ballerinaer, så du slipper for at skulle fylde tasken med vabelplaster, men bare skal koncentrere dig om at nyde din aften. 


GRATIS FRAGT

Du kan få leveret en af Ilse Jacobsens lækre lange kjoler både hurtigt og omkostningsfrit, da vi tilbyder gratis fragt på alle køb over 499 kr. og sørger for en hurtig levering. Vi passer ikke alle sammen ind i præcise størrelser, så hvis kjolen ikke lige passer dig, har vi også gjort det nemt og smertefrit at returnere pakken, så du hurtigt kan få byttet den til en anden størrelse. Find den kjole du skal have på til årets næste fest, og køb den online her hos Ilse Jacobsen.

 

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.